transavia: heel langzaamaan een opstart

20 mei 2020
Het hoge woord is eruit: na ruim 2,5 maand freeze zal transavia vanaf 4 juni heel langzaam een klein deeltje van haar productie gaan opstarten. Een bericht wat van onze kant met een glimlach is ontvangen.

De opstart betreft slechts 5% van de productie maar het is een begin.

Tweede NOW-regeling
Vanavond wordt het nieuwe tijdelijke NOW-pakket (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) door de overheid gepresenteerd. Op dat moment weten we wat het hele plan inhoudt en gaan we uiteraard bekijken welke gevolgen dat heeft voor de toekomst van transavia cabinepersoneel.

Nog even geduld
We snappen natuurlijk dat er al veel vragen zijn over alles wat samenhangt met de NOW-regeling en vragen jullie geduld zodat wij - zodra er meer bekend is - dit kunnen evalueren. Ook kunnen we dan met antwoorden komen.

Je zorgen of vragen delen met ons kan altijd via: sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuur transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA