transavia.com komt met nieuwe Cao inzet

3 sep. 2014

transavia.com heeft hun strategisch plan voor de komende jaren aan de VNC gepresenteerd: welke koers wil het bedrijf gaan varen en welke veranderingen zijn hiervoor noodzakelijk. Het bedrijf heeft haar eerdere loonbod en andere Cao voorstellen ingetrokken en zal met een geheel
transavia.com heeft hun strategisch plan voor de komende jaren aan de VNC gepresenteerd: welke koers wil het  bedrijf gaan varen en welke veranderingen zijn hiervoor noodzakelijk. Het bedrijf heeft haar eerdere loonbod en andere Cao voorstellen ingetrokken en zal met een geheel nieuwe inzet komen.

De VNC maakt zich zorgen over de komende Cao onderhandelingen. In mei 2013 heeft de VNC haar eerste voorstellenbrief gestuurd en sinds het najaar van 2013 zijn wij al in gesprek met het bedrijf om tot een nieuwe Cao te komen. Tot op heden is het nog altijd niet gelukt om elkaar te vinden. De VNC vindt dat wij als cabinepersoneel met een 10% productiviteitsverhoging al genoeg heeft geleverd! De VNC buigt zich over het strategisch plan en zal na zorgvuldige bestudering met een reactie komen.

Op maandag 8 september presenteert directeur Mattijs ten Brink de plannen aan alle medewerkers. De VNC roept iedereen op om hierbij aanwezig te zijn als je wilt weten hoe de toekomst van transavia.com eruit gaat zien. Cabinecollega's die hier niet bij kunnen zijn, zullen door het bedrijf op een andere manier worden geïnformeerd.

De VNC zal eveneens de gesprekken rondom de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, betreffende de seizoenscontracten, met het bedrijf voortzetten. Het vervolgoverleg vindt vandaag plaats.

Sectiebestuur transavia.com

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA