• home
  • Actueel
  • transavia.com doet voorstel structurele loonsverhoging

transavia.com doet voorstel structurele loonsverhoging

10 jan. 2014

Na een maand actievoeren waarin we gestopt zijn met het motiveren van vluchten, heeft transavia.com de VNC een voorstel gedaan om te komen tot een structurele loonsverhoging voor het cabinepersoneel. Sinds 7 december is de VNC gestopt met het motiveren van vluchten. Dit houdt in dat de
Na een maand actievoeren waarin we gestopt zijn met het motiveren van vluchten, heeft transavia.com de VNC een voorstel gedaan om te komen tot een structurele loonsverhoging voor het cabinepersoneel.

Sinds 7 december is de VNC gestopt met het motiveren van vluchten. Dit houdt in dat de VNC niet meer toestaat dat transavia.com afwijkt van de cao. Voor de VNC was de nullijn die het bedrijf voor het cabinepersoneel had voorgesteld onacceptabel. Om weer in gesprek te gaan met transavia.com was een beter loonbod nodig.

Openingsbod
Dit openingsbod heeft transavia.com afgelopen week gedaan. Een structurele loonsverhoging is nu bespreekbaar en voor de VNC is dit een basis waarover onderhandeld kan worden. Per direct zal er weer gestart worden met het motiveren van vluchten.

Momenteel wordt er gezocht naar een nieuwe datum om het cao-overleg te hervatten. Dank voor jullie support en we houden jullie op de hoogte! Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via sectiebestuur.transavia.com@vnconline.nl

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA