transavia cao-overleg

25 jun. 2015

De VNC heeft gisteren opnieuw cao-overleg gehad met transavia. Er zullen echter nog meerdere onderhandelingen moeten volgen om tot goede afspraken te komen. transavia wil tornen aan de WRR om kostenbesparingen te realiseren. De VNC is hier absoluut - in verschillende opzichten - geen
De VNC heeft gisteren opnieuw cao-overleg gehad met transavia. Er zullen echter nog meerdere onderhandelingen moeten volgen om tot goede afspraken te komen. 


transavia wil tornen aan de WRR om kostenbesparingen te realiseren. De VNC is hier absoluut - in verschillende opzichten - geen voorstander van. De VNC wil eerst goed uitzoeken wat voor gevolgen dit zou kunnen hebben voor het cabinepersoneel. Het werk is al zwaar genoeg!

Loongebouw
transavia heeft verder voorgesteld om de salarisstappen te verlagen waardoor het langer duurt voordat het maximale salaris wordt gehaald. De VNC heeft hier niet positief op gereageerd maar een ander voorstel gedaan.

Helaas is het vanwege de aankomende zomervakanties pas mogelijk om het cao overleg half augustus te hervatten.

Kom naar onze infosessies
Dit geeft het VNC sectiebestuur echter wel de ruimte om jullie uitgebreid bij te praten over de cao, de stand van zaken omtrent het biedsysteem optimizer en ander zaken die jullie belangrijk vinden.

De infosessies staan gepland op:
  •     maandag 20 juli vanaf 11.00 uur
  •     vrijdag 31 juli vanaf 13.00 uur
  •     maandag 3 augustus vanaf 13.00 uur
  •     vrijdag 7 augustus om 13.00 uur.                                                                                                   

Alle vliegende trans collega's zijn van harte welkom bij deze infosessies. Aanmelden kan via een mail naar secretariaat@vnconline.nl.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, kan je contact opnemen met sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Sectiebestuur transavia 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA