• home
  • Actueel
  • Transavia cao-brainstormsessies en pré cao-overleg

Transavia cao-brainstormsessies en pré cao-overleg

4 nov. 2022
In voorbereiding op de Transavia cao-onderhandelingen hebben we gisteren een eerste van meerdere series online brainstormsessies met leden gehad. Hierbij wordt ons extra helder wat jullie belangrijk vinden en die punten brengen we eveneens op in het pré cao-overleg met Transavia. Jullie input is zeer waardevol en belangrijk: we gaan dan ook in december opnieuw met jullie brainstormen.

Vandaag hebben we dus het eerste pré cao-overleg met Transavia gehad, je kan dit zien als een onderzoeksfase, zodat we goed en gedegen voorbereid het daadwerkelijke cao-traject in kunnen gaan.

Goede voorbereiding is het halve werk
Tijdens het overleg vandaag hebben we een eerste algemene uiteenzetting gegeven van de meer dan 60 besproken onderwerpen die jullie ons hebben laten weten. Op 16 december krijgt dit pré cao-overleg een vervolg en nemen we de tijd om de door jullie ingestuurde cao Top 5 voor te leggen. Transavia zal dan zelf ook hun cao-onderwerpen opbrengen. Aan degenen die de cao Top 5 nog niet hebben ingestuurd willen wij vragen dat alsnog te doen. Het kan eenvoudig via deze link.

Er is tevens met Transavia samen de intentie om - in tegenstelling tot de vorige cao-onderhandelingen - cao-overleggen korter op elkaar te laten volgen. De overlegdata zullen dus over een korter tijdsbestek in de agenda’s worden gezet en op 16 december verder worden bepaald.

6 december 2e serie leden-brainstormsessies
Op dinsdag 6 december staat onze tweede serie met online leden-brainstormsessies gepland. Jullie ontvangen binnenkort een uitnodiging voor deelname.

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders VNC

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA