Train bij de VNC op KLM promotiegesprek

5 jan. 2017

Het professionele VNC scholingsteam draait op volle toeren met trainingen voor leden die opgaan voor P of SP promotiegesprekken. Maak vooral gebruik van de kennis en ervaring van deze vliegende collega’s!
Het voorbereidende gesprek bij de VNC duurt ongeveer anderhalf uur en er is aandacht voor coachen bij het interview, het benoemen van voorbeelden en het rollenspel.

Competenties en voorbeelden
Kom je trainen bij de VNC, zorg dan dat je al goed op de hoogte bent van wat de beoogde functie inhoudt en wat je er voor moet doen. Ook is het belangrijk dat je de competenties en jouw voorbeelden om je verhaal te onderbouwen hebt voorbereid. Maak daarnaast met behulp van die competenties een sterkte-zwakte analyse van jezelf en probeer je motivatie goed te verwoorden.

Bel de VNC
Zodra je een uitnodiging van KLM hebt ontvangen voor het promotiegesprek kun je bellen met de VNC op 020-5020480 om een afspraak te maken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

We wensen iedereen veel succes voor de promotiegesprekken!

KLM bestuur

 Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA