• home
  • Actueel
  • Train bij de VNC gratis voor promotiegesprekken

Train bij de VNC gratis voor promotiegesprekken

31 mei 2018
Op de foto onze trainers vlnr: Boudewijn van Sante, Henriette Helder, Danny de Jong, Jeannette Zuidhof en Gerard Blijenberg

Bij de VNC worden momenteel volop collega’s getraind voor KLM promotiegesprekken voor purser en senior purser. We hebben een professioneel scholingsteam van vliegende collega’s waarbij leden terecht kunnen ter voorbereiding op promotiegesprekken. Maak vooral gebruik van hun ervaring en kennis!

Het voorbereidende gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en is toegespitst op het interview en het geven van voorbeelden en daarnaast komt het rollenspel aan bod.

Voorbereidingen
De benodigde voorbereidingen zijn zaken die je ook doet voor de sollicitatie naar P of SP, kortom op de hoogte zijn van wat de beoogde functie inhoudt en wat je er voor moet doen. Eveneens is het belangrijk dat je de competenties en voorbeelden kunt geven om je verhaal te onderbouwen. Maak eveneens een sterkte-zwakte analyse van jezelf met behulp van die competenties en probeer je motivatie goed te verwoorden.

Maak gebruik van onze faciliteiten
Zodra je van KLM een uitnodiging voor het promotiegesprek hebt ontvangen, kun je je bij de VNC inschrijven voor onze training. Mail naar secretariaat@vnconline.nl of bel 020-5020480.

Tot slot wensen wij de collega’s die opgaan heel veel succes!

KLM bestuur

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA