• home
  • Actueel
  • Tot 30 november: VNC kortingsactie Luchtvaartnieuws!

Tot 30 november: VNC kortingsactie Luchtvaartnieuws!

13 nov. 2013

Uitgever Reismedia BV verhoogt vanaf 2014 de frequentie van het blad Luchtvaartnieuws van vier naar zes keer per jaar. Er geldt nu een zeer aantrekkelijke actie voor VNC-leden: voor slechts 9,95 euro ontvang je zeven nummers! Door je te abonneren blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen
Uitgever Reismedia BV verhoogt vanaf 2014 de frequentie van het blad Luchtvaartnieuws van vier naar zes keer per jaar. Er geldt nu een zeer aantrekkelijke actie voor VNC-leden: voor slechts 9,95 euro ontvang je zeven nummers!

Door je te abonneren blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en achtergronden omtrent de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Als je voor  30 november gebruik maakt van deze aantrekkelijke actie ontvang je het uitgebreide en dikke decembernummer 2013 en de zes uitgaven in 2014.

Abonneren doe je online
Voor het online afsluiten van een jaarabonnement ga je naar:  
http://www.luchtvaartwebshop.nl/blad-luchtvaartnieuws/jaarabonnement-blad

De kortingscode is: VNCRELNULmm201224. Het abonnement loopt na een jaar automatisch af.

Hoofdredacteur en uitgever Rob Somsen is trots dat Luchtvaartnieuws goed aanslaat bij lezers en adverteerders. "Lezers beoordelen ons blad op handig tabloid formaat met gemiddeld een acht. De afgelopen edities worden steeds dikker en interactiever om het nog aantrekkelijker te maken. Je vindt er onder meer interviews met topmensen uit de internationale luchtvaartindustrie; informatie over nieuwe commerciële vliegtuigen, columns, onderzoeken en bestemmingsinformatie. Daarnaast komt er iedere keer een ervaren reiziger aan het woord over zijn of haar ervaringen aan boord."

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie bel dan 0343-531310

VNC bestuur.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA