• home
  • Actueel
  • Toelichting transavia op livesessie en stemming onderhandelingsresultaat

Toelichting transavia op livesessie en stemming onderhandelingsresultaat

14 dec. 2020
In de publicatie van donderdag 10 december en tijdens de adhoc ingelaste extra livesessie woensdagavond (9 december) hebben we jullie meegenomen in het transavia onderhandelingsresultaat en hoe dat tot stand is gekomen. In deze publicatie geven we informatie over de livesessie van aanstaande dinsdag en wanneer er precies gestemd kan worden over het onderhandelingsresultaat.

Dinsdag (15 december) staat er voor leden vanaf 14.00 uur een digitale live sessie gepland via Teams. Leden kunnen zich daarvoor tot en met morgen 13.30 uur aanmelden via een mail aan angela.visser@vnconline.nl. Het vriendelijke doch dringende verzoek is om te mailen vanuit het e-mailadres waarop je de link wilt ontvangen. Vervolgens krijg je een mail retour met de link om te kunnen deelnemen.
In de digitale sessie zullen we samen met onze onderhandelaar Victor Kloos een toelichting geven op het protocol. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van feedback.

Stemmen
Vanaf dinsdag 15 december 16.00 uur tot en met vrijdag 18 december 16.00 uur kan er door onze leden worden gestemd over het onderhandelingsresultaat. VNC leden ontvangen dinsdag vanaf 16.00 uur een stemlink waarmee zij hun stem éénmalig kunnen uitbrengen.
Op vrijdag 18 december zal na 16.00 uur de stemmings-uitslag bekend worden en zullen we deze delen met jullie middels een publicatie.

Protocol teksten
Het protocol is afgelopen vrijdag per mail naar de leden gestuurd. Mocht je dit onverhoopt niet hebben ontvangen, mail dan met het e-mailadres waarop je deze wilt ontvangen de vraag om de transavia-protocollen naar secretariaat@vnconline.nl.
Mocht je al vragen over de inhoud hebben, stel deze dan via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

Angela Visser & Antonie Kloots
Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA