• home
  • Actueel
  • Tijdelijke verbeteringen voor cabinepersoneel Transavia

Tijdelijke verbeteringen voor cabinepersoneel Transavia

1 jul. 2022
De VNC zet zich voortdurend in om bij Transavia structurele verbeteringen te realiseren voor het cabinepersoneel. Dat is hard nodig en dat benadrukken we ook keer op keer bij onze werkgever/overlegpartner. Vandaag heeft dat geleid tot een aantal tijdelijke (financiële) verbeteringen op gebied van reiskosten, barboxprovisie en bewilliging tegen betaling.

In de publicatie van Transavia lezen jullie de inhoudelijke toelichting op deze 3 punten.

Stapje vooruit
Er is veel onrust en onvrede over de werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden en ook over het recente cao principeakkoord, waarover nog gaat worden gestemd. Dat er nu een stapje vooruit wordt gezet met tijdelijke verbeteringen is positief en daarnaast blijven wij ons inzetten voor structurele verbeteringen.
  
VNC leden infosessies
In onze infosessies voor Transavia leden praten we jullie bij en nemen de tijd voor het beantwoorden van eventuele vragen. Jullie input is bovendien van groot belang. Je kunt je aanmelden voor de digitale infosessie op dinsdag 5 juli van 15.30 tot 17.30 uur. Daarnaast zijn er 2 Transavia ledenvergaderingen op het VNC kantoor op dinsdag 12 juli van 15.00 - 17.00 uur en donderdag 14 juli van 11.00 - 13.00 uur. Sluit aan en klik hier voor jouw aanmelding.

We zien er naar uit jullie te zien/spreken!

Lauren Klaassen en Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA