• home
  • Actueel
  • Terence Tilgenkamp benoemd in Board Air France - KLM

Terence Tilgenkamp benoemd in Board Air France - KLM

24 dec. 2021
KLM cabinecollega en VNC-lid Terence Tilgenkamp (38 jaar) is in december officieel benoemd tot Non-executive Director in de Board van Air France - KLM. Eerder was hij voorzitter KLM Ondernemingsraad als VNC-fractielid en nu is Terence ‘onze nieuwe man in Parijs’. Daarmee volgt hij voormalig KLM- en VNC collega Mathi Bouts op.

Terence is door de Europese Ondernemingsraad voorgedragen en met een ruime meerderheid van stemmen gekozen.
 
Spreekbuis van alle werknemers
Dat er voor deze Air France - KLM bestuursfunctie een Nederlandse cabinecollega uit de KLM Groep is gekozen, is onder meer goed voor de balans. Drie andere werknemers in het centrale bestuur zijn namelijk Fransen, onder wie grondcollega’s en een piloot.
Het gaat om een belangrijke rol: al het cabine-, cockpit- en grondpersoneel wordt hiermee vertegenwoordigd. Terence is in deze rol dan ook de rechtstreekse spreekbuis van alle werknemers in de AF/KL groep. We zijn trots en verheugd dat er wederom een VNC cabinecollega op deze prominente positie is benoemd.

Marjolein Stoffer opvolger in OR
De VNC-zetel van Terence in de KLM OR is vrijgekomen en wordt ingevuld door Marjolein Stoffer (41 jaar). Zij is sinds 2004 in dienst bij KLM, in de huidige functie van tweebander.
Marjolein rondt de lopende OR termijn - tot voorjaar 2022 - af en voor de nieuwe termijnen komen er weer GC/OR verkiezingen aan.

Wij wensen zowel Terence als Marjolein heel veel succes in hun nieuwe functies!

KLM sectiebestuurders Ivo Kruse Koster, Marije Kroese,
Roberto Tunzi, Ingrid Brama, Chris van Elswijk en
Carolina Bouwer

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA