Teken de petitie: Breng Pieter in Beweging!

15 aug. 2019
Over 25 dagen zitten de KLM’ers precies 100 dagen zonder nieuwe cao. Het cao-overleg tussen de grond-, cockpit en cabinebonden en KLM is vastgelopen: de geboden loonsverhoging werd unaniem te mager bevonden.

Gister is namens alle overlegpartners een brief naar KLM gestuurd met daarin het uitdrukkelijke verzoek om met een concreet en substantieel beter loonbod te komen. Om dit ultimatum kracht bij te zetten is vandaag een gemeenschappelijke petitie gestart: https://www.brengpieterinbeweging.nl/

Na 2 record winstjaren van KLM is het tijd voor waardering van het personeel dat verantwoordelijkheid heeft genomen in slechte tijden. De VNC is van mening dat personeel kapitaal is, waarin geïnvesteerd dient te worden.

Wil jij een eerlijke cao met een structurele loonsverhoging die recht doet aan de hoge inzet van het personeel in de afgelopen jaren?

Steun de VNC en teken de petitie: Breng Pieter in Beweging!
 
KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA