• home
  • Actueel
  • Strategische middag commissaris AF/KL Mathi Bouts en VNC KLM kaderleden

Strategische middag commissaris AF/KL Mathi Bouts en VNC KLM kaderleden

29 mei 2018
VNC lid en KLM cabinecollega Mathi Bouts is in zijn rol als lid van de Raad van Commissarissen van Air France-KLM bij de besprekingen van de AF/KL holding. Eind juni is er een bespreking waarbij de strategie voor de komende 5 jaar wordt bepaald.

Om van gedachten te wisselen en input te verzamelen gaat Mathi langs bij de verschillende werknemersorganisaties. Gisteren was er een strategische VNC middag met Mathi en VNC leden uit het KLM bestuur, de Ondernemingsraad, de Groepscommmissie31 en het Bestuur Ledenraad. Onderwerpen die aan bod kwamen waren onder meer: Strategie inzet tot nu toe bij KLM/AF en op Holding niveau; investeringen; besluitvorming; Luchtvaart omgeving en trends; Low cost Carriers en ons concurrentieveld.

Het was een interessante middag waarbij Mathi genoeg keuze aan input heeft om mee te nemen bij de bijeenkomst van de AF/KL holding.

KLM sectiebestuur

Op de foto: non-executive director Air France-KLM Mathi Bouts te midden van de VNC KLM leden uit de GC31, OR, Bestuur LR en KLM sectiebestuur.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA