• home
  • Actueel
  • Stemproces voor invulling vacature KLC sectiebestuurder

Stemproces voor invulling vacature KLC sectiebestuurder

10 mrt. 2021
Zo’n anderhalf maand geleden is de vacature voor KLC sectiebestuurder opengezet. KLC-leden konden zich verkiesbaar stellen en vanuit de VNC is Cas Voskuyl als voorkeurskandidaat voorgedragen.

Inmiddels is de vacature gesloten en hebben zich geen andere kandidaten dan Cas Voskuyl verkiesbaar gesteld. Normaliter wordt er middels een fysieke ledenvergadering gestemd over een kandidaat, maar gezien de coronamaatregelen kan dat nu niet. Volgens onze statuten kan er niet digitaal op personen worden gestemd. We hebben echter een oplossing gevonden die in lijn is met de statuten.

Enige kandidaat
Zoals gezegd is Cas Voskuyl de enige kandidaat die zich verkiesbaar heeft gesteld en hij wil zijn werkzaamheden bij de VNC graag voortzetten. We willen jullie stem vragen over het proces van het invullen van de vacature, er wordt dus niet gestemd over het wel of niet opnieuw aantreden van Cas Voskuyl als sectiebestuurder.
De vraag die wij onze KLC-leden gaan voorleggen is de volgende:

Er is één kandidaat voor de vacature van KLC sectiebestuurder, wil je over deze kandidaat stemmen? Indien je het niet nodig vindt om over deze kandidaat te stemmen, en dus NEE stemt, zal deze met jouw goedkeuring worden benoemd.

*Nee, er hoeft niet gestemd te worden
*Ja, er dient wel gestemd te worden

Wanneer wordt deze mail verstuurd?
Op donderdag 11 maart rond 10:00 uur ontvang je een mail met daarin een antwoordlink over de stemming van het proces, het invullen daarvan is anoniem. Het wordt gewaardeerd als je van je laat horen.
Op dinsdag 16 maart 10:00 uur sluit de stemming en zullen wij later die dag de uitslag bekendmaken.

Indien je geen stemlink hebt ontvangen, kijk dan even in je spambox. Als ook daar niets is aangekomen, mail dat dan naar sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Alvast bedankt!

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA