• home
  • Actueel
  • Stemming pakket Corona noodmaatregelen transavia

Stemming pakket Corona noodmaatregelen transavia

23 mrt. 2020
Afgelopen vrijdagavond (20 maart) hebben we jullie laten weten dat alle bonden akkoord zijn met het transavia principeakkoord maatregelen Corona crisis. De VNC ziet echt de noodzaak van het pakket dat zorgvuldig is uit onderhandeld, nu is het middels jullie stem aan jullie.
Er volgt daarvoor een digitale stemproces.

Stemmen
Het stemmen gaat anoniem: je ontvangt hiervoor een stemlink (als je deze niet ontvangt, kijk dan in je spambox, is het door ook daar niet te vinden, neem dan contact op met secretariaat@vnconline.nl of sectiebestuur.transavia@vnconline.nl).

Wanneer
Van dinsdag 24 maart 11.00 uur t/m woensdag 25 maart 16.00 uur.
Gezien de urgente situatie zien we ons genoodzaakt om de stemming zo snel mogelijk te laten plaatsvinden en de uitslag op korte termijn paraat te hebben. Wij vragen jullie dus om in de gestelde stemperiode je stem uit te brengen en rekenen op jullie begrip.

Hierbij kun je nogmaals het principeakkoord nalezen zodat je weet waarover je stemt: Klik hier

Heb je nog vragen, stel deze dan middels een mail aan sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Angela Visser & Antonie Kloots
Sectiebestuur transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA