• home
  • Actueel
  • Stemmen geteld: KLC leden gaan akkoord met cao onderhandelingsresultaat

Stemmen geteld: KLC leden gaan akkoord met cao onderhandelingsresultaat

17 feb. 2021
De afgelopen dagen hebben de KLC-leden van de VNC de gelegenheid gehad om te stemmen over het cao onderhandelingsresultaat dat afgelopen week werd bereikt. De stemming is zojuist gesloten en de afgesproken protocollen zijn met een ruime meerderheid aangenomen.

Bijna twee derde van de leden heeft zijn/haar stem uitgebracht, waarbij 74% positief heeft gestemd. We willen iedereen die de moeite heeft genomen om te stemmen daar hartelijk voor bedanken.

De VNC is tevreden dat er na een lang cao traject volledige overeenstemming is bereikt en daarnaast draagvlak is bij onze KLC-leden. Daarmee zullen alle overeengekomen afspraken zo snel mogelijk in werking worden gezet en zal de cao tevens aangemeld worden bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Tot slot zullen we de komende tijd samen met KLC er zorg voor dragen dat alle cao-teksten ook weer overzichtelijk in één cao-document staan, dat makkelijk digitaal te vinden is.

Mochten jullie de komende tijd nog vragen hebben over de uitvoering van de afspraken horen we dat uiteraard graag.

KLC Sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA