Stemmen bij transavia leden gestart

23 okt. 2017
Sinds vanmorgen 7 uur worden de mails uitgestuurd voor het uitbrengen van je stem over het cao-onderhandelingsresultaat van transavia. Deze mails worden in badges verstuurd waardoor het kan zijn dat jij de mail eerder of juist later dan je collega’s ontvangt. De stemperiode loopt vanaf vandaag t/m vrijdag 27 oktober 15.00 uur, dus doe mee en stem!

De VNC zorgt er in samenwerking met WebElect voor dat alle leden een link ontvangen waarmee ze één keer kunnen stemmen. Kun je de link niet vinden in je mailbox? Check dan even je spambox want de link kan daarin terecht zijn gekomen of wordt tegengehouden door de mailprovider.

Geen link ontvangen?
Heb je geen link ontvangen? Stuur dan op woensdag 25 oktober na 17.00 uur een mail naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl. Vermeld dat je de mail met de link om te stemmen niet hebt ontvangen en dat je toestemming geeft om deze naar je transavia-crewmail te sturen. De link wordt dan donderdagochtend naar je crewmail gestuurd.

Infosessie en ledenvergadering
Op dinsdag 24 oktober van 13:00-15:00 uur houdt de VNC nog een infosessie waar je antwoorden kan krijgen op vragen betreffende het cao-onderhandelingsresultaat. Op vrijdag 27 oktober van 14:00-16:00 uur vindt de ledenvergadering plaats waar het sectiebestuur de uiteindelijke uitslag zal delen. Beide vinden plaats op het VNC kantoor te Schiphol oost.

De uitslag zal verder ook zo spoedig als mogelijk gecommuniceerd worden via de gebruikelijke VNC mediakanalen.

De stemming sluit op 27 oktober om 15:00 uur.

Resumé
  • Stemperiode: maandag 23 oktober 07.00 uur t/m vrijdag 27oktober 15.00 uur;
  • De mail met stemlink is afkomstig van info@webelect.nl;
  • Controleer je spambox wanneer je de mail niet in je inbox vindt;
  • Geen link ontvangen? Mail dit woensdag 25 oktober na 17.00 uur naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl  en geef toestemming om de link alsnog naar je transavia crewmail te sturen.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Sectiebestuur transavia

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA