• home
  • Actueel
  • Stemlink GC en OR in je email: Geef je stem vleugels - stem VNC lijst twee en doe mee!

Stemlink GC en OR in je email: Geef je stem vleugels - stem VNC lijst twee en doe mee!

7 apr. 2022
Van podcasts tot filmpjes - van special tot memoryspel - van stripverhalen tot nog meer over de GC en OR verkiezingen: dat vind je onder onze speciale Verkiezingsbutton . Vanaf vandaag (7 april) 09.00 uur kun jij jouw 2 stemmen uitbrengen op onze ijzersterke kandidaten: 1 op de Groepscommissie (GC31 of GC51) en 1 op de Ondernemingsraad (OR) van KLC en KLM.

De VNC heeft een sterke en diverse kandidatenlijst met nieuwe en ervaren maar bovenal kundige, gemotiveerde en enthousiaste collegaโ€™s! Om jullie zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen, is het ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk stemmen en daarmee zetels - lees invloed - binnen de medezeggenschap te verwerven.

Geef je stem vleugels - stem VNC lijst twee en doe mee!
Tijdens de verkiezingsperiode komen we vaker met informatie over het belang van jouw stem en jouw vertegenwoordigers. De verkiezingen lopen tot en met 21 april.

KLC en KLM sectiebestuurders


Stem op jouw VNC GC & OR kandidaten
Een stevige medezeggenschap kies jij zelf!๐Ÿ‘ˆ๐Ÿพ Gebruik jouw stem โœ… om onze ijzersterke ๐Ÿ‘Š๐Ÿฟ GC & OR kandidaten bij KLM & KLC een stem te geven. Met veel kiezers staan we ๐Ÿ’ช sterker om de belangen van het hele cabinekorps ๐Ÿ’™ te behartigen!
Van 7 t/m 21 april kun je 1 Ondernemingsraad kandidaat en 1 Groepscommissie kandidaat aanvinken โœ”๏ธ via de stem link ๐Ÿ—ณ die je van Webelect in je KLM/KLC e-mail ontvangt. Doe mee - stem VNC lijst twee 2๏ธโƒฃ.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA