Stem op VNC kandidate Rosie Overdevest

30 okt. 2013
Van maandag 4 tot en met vrijdag  8 november zijn er verkiezingen voor de OR en Onderdeelcommissie Cabine Zaken ArkeFly (OC). Collega Rosie Overdevest heeft zich namens de VNC kandidaat gesteld en we hopen van harte dat jullie haar zullen steunen door op haar te stemmen!

Rosie Overdevest wil zich inzetten voor de OC (met ondersteuning vanuit de VNC) voor het vertegenwoordigen van jouw (cabine)belangen!

Digitaal stemmen
 In de week van 4 tot en met 8 november krijgen jullie de kans om je stem op Rosie digitaal uit te brengen. Er zijn zes kandidaten voor vijf verkiesbare plekken, jouw stem is belangrijk en kan het verschil maken!

Motivatie van Rosie
 Waarom onze VNC kandidaat zich in wil zetten, lees je in haar eigen motivatie: 'Omdat ik het belangrijk vind dat cabineleden een stem hebben, heb ik mezelf kandidaat gesteld voor de OC. Mijn naam is Rosie Overdevest en ik ben 25 jaar. Al van jongs af aan hebben luchtvaart en reizen mijn interesse. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als grondstewardess heb ik het in 2010 'hogerop' gezocht. In mei van dat jaar ben ik aan mijn ini begonnen en sindsdien vlieg ik met heel veel plezier bij ArkeFly. Al met al werk ik nu een jaar of zes in de luchtvaart en ik zou niet anders willen. Het idee om mezelf kandidaat te stellen voor de OC speelt al langere tijd door mijn hoofd. Nu de mogelijkheid zich voordoet, wil ik het dan ook graag proberen. Wie mij al kent, zal me waarschijnlijk omschrijven als een rustige collega. Maar als ik ergens achtersta, ben ik bereid om er volledig voor te gaan! Het lijkt me erg interessant en leerzaam om mee te kunnen denken en praten over onderwerpen die voor ons zo belangrijk zijn. En ook om zelf onderwerpen aan te kunnen kaarten die spelen binnen het korps. Juist nu er de komende tijd veel veranderingen aan lijken te komen, is het belangrijk dat wij goed vertegenwoordigd zijn. Ik hoop de kans te krijgen om deel uit te maken van de OC en op die manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan een prettige werkomgeving.'

Uitslag
 De organisatie van deze verkiezingen lopen via  de OR van TUI Nederland. Op maandag 11 november worden jullie geïnformeerd over de uitslag van de verkiezingen en zullen de namen van de nieuwe OR leden bekend worden gemaakt.

Nogmaals we hopen van harte op jullie steun voor onze kandidaat!

Ingrid Brama
 sectiecoördinator  ArkeFly

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA