Stem op VNC kandidate Marissa Kabelaar

6 feb. 2015
Van maandag 16 t/m donderdag 19 februari zijn er tussentijdse verkiezingen voor de Onderdeelcommissie Cabine Zaken Arke (OC). Collega Marissa Kabelaar heeft zich namens de VNC kandidaat gesteld en we hopen van harte dat jullie haar zullen steunen door op haar te stemmen!

Marissa Kabelaar wil zich inzetten voor de OC (met ondersteuning vanuit de VNC) voor het vertegenwoordigen van jouw (cabine)belangen!

Digitaal stemmen
 In de week van 16 t/m 19 februari krijgen jullie de kans om je stem op Marissa digitaal uit te brengen. Jouw stem is belangrijk en kan het verschil maken!

Motivatie van Marissa
 Waarom onze VNC kandidaat zich in wil zetten, lees je in haar eigen motivatie:
 'Mijn naam is Marissa Kabelaar en ben 30 jaar. Ik werk sinds november 2013 met heel veel plezier als Cabin Attendant bij Arkefly. Voor Arke heb ik een seizoen bij Transavia gewerkt en daarvoor 4,5 jaar bij woningbouw Vestia te Scheveningen, waarbij ik bij de laatst genoemde werkgever veel nevenfuncties had in projecten en werkgroepen voor de afdeling klantenservice. Ook hier ging het om het belang van de klantenservice medewerkers om zowel de werkplek als de functie aangenaam te houden of te verbeteren.

In het afgelopen jaar ben ik ook lid geworden bij VNC. Ik vind het belangrijk dat een vakbond zich bezighoudt met het verbeteren en behouden van de werksferen en werkdruk. Maar ook dat er iemand is waarop je terug kan vallen als het niet gaat.

Dat is dan ook de reden van mijn aanmelding voor de OC. Buiten dat ik het interessant vind om meer te weten te komen en te leren over het bedrijf en de achtergrond vind ik het ook heel belangrijk dat men zich inzet voor het personeel en zich hier hard voor wil maken. Vooral om de werksfeer en werkdruk goed te houden en personeel op deze manier gemotiveerd en enthousiast te houden of nog meer te krijgen.

En ik denk dat ik als lid van VNC en mijn werkervaring hier goed in kan passen en een goede schakel kan zijn voor het personeel en de vakbond.'

Uitslag
 De organisatie van deze verkiezingen lopen via de OR van TUI Nederland.
 
 Nogmaals we hopen van harte op jullie steun voor onze kandidaat!

Renate Nagtegaal
 Voorzitter Arke sectie

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA