• home
  • Actueel
  • Stem nu het vandaag nog kan! Laatste kans voor kiezen KLM Ledenraadsleden

Stem nu het vandaag nog kan! Laatste kans voor kiezen KLM Ledenraadsleden

23 aug. 2018
Breng het stemmingspercentage van ruim 30% voor de Ledenraadsverkiezingen omhoog en stem op jouw vertegenwoordigers! Vandaag tot 18.00 uur kan dat nog, dus grijp die kans. Met het digitale stembiljet dat je in de (herinnerings)verkiezingsmail hebt ontvangen, kun jij eenvoudig en snel 100 cabinecollega’s aanvinken die jij geschikt vindt om jou te vertegenwoordigen.

Als je op de naam van de kandidaat te klikt, krijg je de motivaties te zien zij hebben kunnen geven bij hun kandidaatstelling. Dit kan helpen bij de keuzes die je maakt.

Belangrijke zaken als jouw salaris, CAO, pensioen, verlof en vakantie
Alle kandidaten staan met naam, functie en foto op de kandidatenlijst en hopen op jouw belangrijke stem. Dan kunnen zij straks namens jou meepraten, meedenken en meebeslissen over jouw arbeidsvoorwaarden en die van je bijna 10.000 cabinecollega’s. Denk aan CAO zaken als salaris, werk- en rusttijdenregeling, verlof en vakantie, pensioen en nog veel meer zaken van belang.

Stemmen kost slechts een paar minuutjes
Stemmen is mogelijk vanaf alle devices en computers. Het is een duidelijke en eenvoudige procedure en het kost slechts een paar minuten. De kandidaten worden per functiegroep (eenbanders, tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers) ‘random’ weergegeven.

Hoop op hoge respons
Wij vinden het belangrijk dat alle KLM leden zich goed vertegenwoordigd voelen door de nieuwe Ledenraad en kijken daarom uit naar een hoge respons deze verkiezingen. Breng je stem uit en steun de collega’s die zich kandidaat hebben gesteld! Dat kan nog tot 23 augustus 2018 18:00 uur.

Tot sloten bedanken we de ruim 30% die al gestemd heeft!

KLM Sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA