• home
  • Actueel
  • Stem en kies jouw vertegenwoordigers in de KLM Ledenraad!

Stem en kies jouw vertegenwoordigers in de KLM Ledenraad!

2 aug. 2021
Het kost je een paar minuutjes en dan heb je jouw vertegenwoordiging in eigen hand: stem voor minimaal 1 en maximaal 80 leden voor de nieuwe KLM Ledenraad.
Inmiddels heeft bijna 20% gestemd (waarvoor dank). Wij streven naar een hoge(re) respons, doe je ook mee?!

Stem zelf voor jouw 80 vertegenwoordigers in de KLM Ledenraad! Om (anoniem) te kunnen kiezen, heb je als VNC-lid van de KLM sectie een digitale stembiljet ontvangen. Onafhankelijk bureau Inkesta www.inkesta.nl draagt zorg voor de verzending hiervan.

A tot Z gelijke kansen
Het stembiljet toont de kandidaten per functiegroep (éénbanders, tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers). De namen worden in willekeurige volgorde weergegeven zodra iemand inlogt om te stemmen. Zo bieden we van A tot Z gelijke kansen aan de deelnemers op de lijst.
Naast naam en functie hebben de kandidaten zelf een foto en korte motivatie kunnen toevoegen, die wordt zichtbaar als je op de naam klikt.

Geen stemmail?
Mocht je onverhoopt de digitale stemmail niet hebben ontvangen noch in je spambox vinden (mailafzender is vncledenraad@digitaleverkiezingen.nl) neem dan even contact op: mail secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480. Wij zorgen ervoor dat je alsnog het digitale stembiljet ontvangt!

Dank alvast voor het kiezen voor jouw vertegenwoordiging.

Ingrid Brama, Marije Kroese, Carolina Bouwer, Ivo Kruse Koster, Chris van Elswijk en Roberto Tunzi
KLM sectiebestuurders VNC


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA