Start cao onderhandelingen transavia

14 feb. 2020
Vandaag vrijdag 14 februari zal het eerste overleg over de nieuwe cao plaatsvinden tussen VNC en transavia.

Half december heeft het sectiebestuur transavia een voorstellenbrief gestuurd, die brief vormt de basis van de inzet waarmee jouw VNC onderhandelingsdelegatie de onderhandelingen in zal gaan. (klik hier)

Loonontwikkeling, pensioen, bescherming van werkgelegenheid in Nederland en WRR punten staan hoog op onze agenda. De huidige cao loopt tot en met 31 maart 2020.

De VNC heeft al in december aangegeven klaar te zijn voor het overleg, we zijn daarom blij dat de eerste stappen nu gezet worden. We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Sectiebestuur transavia
Angela Visser & Antonie Kloots

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA