• home
  • Actueel
  • Speel online memory en maak kans op bubbels!

Speel online memory en maak kans op bubbels!

5 apr. 2022
Om de voor de KLM/KLC Groepscommissies en Ondernemingsraad verkiesbare VNC collega’s op ludieke wijze te bekijken en te onthouden(!) hebben we een online memory spel gemaakt. De 3 snelste spelers maken kans op een fles feestelijke bubbels. Klik op memory, registreer je met je naam en emailadres en speel het spel.

De ijzersterke VNC kandidaten komen via de memory kaartjes letterlijk ‘in the picture’. En wie weet, behoor jij tot de 3 snelste spelers en komt er na de verkiezingen een fles bubbels jouw kant op!

Van 7 april t/m 21 april 2022 kun jij jouw 2 stemmen uitbrengen op onze kandidaten: 1 voor de Groepscommissie (GC31 of GC51) en 1 voor de Ondernemingsraad. De stemlink ontvang je aanstaande donderdag vanaf 9.00 uur via Webelect in je KLM of KLC e-mail.

Voor nu succes met memory!

KLM en KLC sectiebestuurders


Stem op jouw VNC GC & OR kandidaten
Een stevige medezeggenschap kies jij zelf!👈🏾 Gebruik jouw stem ✅ om onze ijzersterke 👊🏿 GC & OR kandidaten bij KLM & KLC een stem te geven. Met veel kiezers staan we 💪 sterker om de belangen van het hele cabinekorps 💙 te behartigen!
Van 7 t/m 21 april kun je 1 Ondernemingsraad kandidaat en 1 Groepscommissie kandidaat aanvinken ✔️ via de stem link 🗳 die je van Webelect in je KLM/KLC e-mail ontvangt. Doe mee - stem VNC lijst twee 2️⃣.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA