• home
  • Actueel
  • Speciale servicedeskmedewerker voor transavia leden

Speciale servicedeskmedewerker voor transavia leden

14 jan. 2020
Vanwege het toenemend aantal leden en om jullie zo snel en goed mogelijk van dienst te blijven, hebben we een servicedeskmedewerker vanaf de eerste dinsdag in februari aanstaande.

Na een sollicitatieronde hebben we gekozen voor collega Annelies Houdijk om deze functie te gaan vervullen. Zij zal ieder dinsdag op het VNC kantoor beschikbaar zijn voor vragen en ook aanspreekpunt worden voor de transavia leden met vragen betreffende de cao. Uiteraard zullen wij dringende vragen beantwoorden op de dagen dat Annelies niet aanwezig op kantoor is. Wil je contact opnemen bel dan naar 020 5020480 we staan je graag te woord.

Over Annelies
Annelies is in 1992 begonnen als cabin attendant bij transavia en in 1995 purser geworden.
Zij is  jarenlang lijntrainer geweest aan boord voor nieuwe pursers.
Annelies heeft als servicemedewerker bij de VNC een nieuwe uitdaging gevonden en het sectiebestuur wenst haar veel succes in haar nieuwe functie.

In het aankomend VNC Magazine zal Annelies zich verder aan jullie voorstellen.

sectiebestuur transavia
Antonie Kloots en Angela Visser


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA