• home
  • Actueel
  • Speciale ledenkorting Eersteklas zorgverzekering bij ONVZ via de VNC

Speciale ledenkorting Eersteklas zorgverzekering bij ONVZ via de VNC

16 nov. 2021
Voor 2022 voegen we zorgverzekeraar ONVZ toe aan onze lijst met aantrekkelijke VNC kortingen. Als VNC lid krijgen jij en je (eventuele) gezinsleden 5% korting op je basisverzekering en zelfs 20% op aanvullende verzekeringen. Overstappen kan tot eind van elk (kalender)jaar*.

ONVZ biedt een eersteklas zorgverzekering voor jou en je gezin met uitstekende persoonlijke service, ruime dekkingen en optimale vrije zorgkeuze. Je ontvangt van ONVZ een aantrekkelijke korting op de premie, van 5% op de basisverzekering en 20% op de aanvullende verzekeringen.
Bereken je premie

De VNC kiest voor ONVZ als partner voor de zorgverzekering omdat:
je een basisverzekering hebt voor €127,77 per maand (inclusief 5% korting) met een aanvullende
verzekering Wereldfit voor €3,- per maand (inclusief 20% korting);
je met Wereldfit al je spoedeisende zorg wereldwijd vergoed krijgt;
je makkelijk online en per app kunt declareren en je declaratie snel wordt uitbetaald;
de ONVZ ZorgConsulenten helpen bij: wachtlijstbemiddeling, Snelzorg, het aanvragen van een second
opinion en meer;
je optimale keuzevrijheid hebt: je bepaalt zelf welke arts of welk ziekenhuis je kiest; alleen voor
wijkverpleging en GGZ hanteert ONVZ maximale vergoedingen;
ONVZ een vereniging is zonder winstoogmerk. ONVZ-verzekerden behoren tot de meest tevreden
verzekerden van Nederland. Zij waarderen ONVZ met een 8,2.

Zorgbemiddeling en vrije keuze
De ZorgConsulenten van ONVZ helpen je graag met zorgbemiddeling. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat voor een operatie of als je twijfelt over een diagnose van de arts. Maar ook als je snel zorg nodig hebt, staan ze voor je klaar met Snelzorg: ONVZ heeft met verschillende zelfstandige behandelcentra afspraken gemaakt, zodat je daar vlot terecht kunt als dat nodig is. Twee daarvan zijn Eye Scan (oogheelkunde) en Bergman Clinics (dermatologie).Bij ONVZ mag je zelf kiezen naar welke dokter of welk ziekenhuis je gaat. Alleen bij ongecontracteerde zorgverleners in wijkverpleging en geestelijke gezondheidszorg (GGZ) hanteert ONVZ maximale vergoedingen. Zo heb jij buitengewoon veel vrijheid om de zorg te kiezen die bij jou (en je gezin) past. En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorg(verlener)? Dan staan hun ZorgConsulenten eveneens klaar voor advies.

Op de website van ONVZ stel je zelf je verzekeringspakket samen.

Wereldfit tijdens dienstreizen en vakanties
De aanvullende verzekering Wereldfit vergoedt, voor slechts €3,- per maand, al jouw spoedeisende zorg wereldwijd tot het lokaal gebruikelijke tarief. Dit geldt zowel tijdens dienstreizen als vakanties. Deze aanvullende verzekering is opgenomen in het contract met de VNC om te voldoen aan de bepalingen in de cao’s van onze leden. Vink ‘Wereldfit’ daarom aan bij het aanvragen van je zorgverzekering, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan je polis. Voor gepensioneerden en overige gezinsleden die niet werkzaam zijn in de luchtvaart geldt die verplichting niet.

Reisadvies code rood of oranje?
Een oranje (of rood) reisadvies vanwege corona heeft geen invloed op de vergoeding van je verzekering. Dit geldt ook voor de aanvullende verzekering Wereldfit. Wel adviseren wij je de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de richtlijnen van je werkgever op te volgen.

Vereniging zonder winstoogmerk
ONVZ is een vereniging van bescheiden omvang zonder winstoogmerk, die zich uitsluitend richt op zorgverzekeringen. Daarbij heeft ONVZ als doel: leden een eersteklas zorgverzekering bieden, met buitengewoon veel vrijheid en persoonlijke ondersteuning. Zo ben je bij ONVZ verzekerd van de best mogelijke zorg als het nodig is, voor jou én je gezin.

Gratis jaarabonnement Pearlcard
VNC leden ontvangen ook een gratis jaarabonnement op Pearlcard Private Services waarmee je onder andere toegang krijgt tot persoonlijk leefstijladvies, aanbiedingen voor sauna’s, spa’s en kuuroorden, uitverkochte concerten en sportevenementen. Meer over deze speciale service kun je hier lezen.

Meer weten?
Direct je premie berekenen, inclusief collectiviteitskorting? Klik dan hier. Of kijk voor meer informatie op de website van ONVZ.

We hopen dat we met deze voordelige aanbieding onze leden een groot plezier kunnen doen.

Hartelijke groet van de VNC bestuurders

*Overstappen kan tot eind van elk (kalender)jaar: je nieuwe zorgverzekering gaat dan in per 1 januari van het nieuwe jaar. Je huidige verzekering dien je schriftelijk op te zeggen vóór 1 januari, hiervoor kun je gebruikmaken van de gratis overstapservice dan regelt ONVZ dit voor je.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA