• home
  • Actueel
  • Slechts 32% van het cabinepersoneel heeft gestemd

Slechts 32% van het cabinepersoneel heeft gestemd

2 apr. 2013

Tot nu toe heeft slechts 32% van het cabinepersoneel gestemd voor de GC en OR verkiezingen. KLM breed ligt dit percentage veel hoger en we hopen dan
Tot nu toe heeft slechts 32% van het cabinepersoneel gestemd voor de GC en OR verkiezingen. KLM breed ligt dit percentage veel hoger en we hopen dan ook dat de bijna 7000 collega's die nog niet hebben gestemd dat nog wel gaan doen. We zouden als grootste divisie toch de hoogste opkomst moeten kunnen halen!

 

Vandaag (2 april) is er in opdracht van KLM een herinneringsmail verzonden door het digitale stembureau naar alle collega's die (nog) niet hebben gestemd. Deze mail zal aan het eind van deze dag binnen moeten zijn op jouw KLM4u.com.

We krijgen ook van een enkeling bericht dat men nog helemaal geen link heeft gehad, dat deze niet werkt of aangeeft dat er al gestemd is terwijl je dat nog niet hebt gedaan. In dat geval dien je te mailen naar OR.Verkiezingen@klm.com. Wij kunnen er namelijk helaas niets aan of mee doen, het is KLM die de organisatie in handen heeft.

Wat wij wel kunnen doen is ons inzetten voor jouw belangen zoals we dat het hele jaar door met flinke inspanning doen. Denk aan de (werk) omstandigheden aan boord, op de route en ook thuis. Bijvoorbeeld prima omloopschema's; crewhotels; daggelden; verantwoorde crewmaaltijden; veilig werkmateriaal en crewvervoer; efficiënte werkomgeving; toereikende uniform- en kofferverstrekking; behoud van nevenfuncties en een eerlijke klachtenprocedure. Sta ook even stil bij het feit dat de VNC in de cao onderhandelingen er voor is gaan liggen dat onze WRR werd aangetast!

Wij vragen 10 seconden van jouw tijd (zo kort duurt het stemmen). Jullie stem hebben wij hard nodig om goed te kunnen functioneren.

Zit je nog met vragen? Stel die dan aan de VNC kandidaten die van 's morgens vroeg tot 's avonds  in onze stand op het Bemanningencentrum klaar staan. 

Ga naar www.KLM4u.com, log in en ga naar de webelect.eu mail die je op 25 maart en 2 april in je mailbox kreeg. Klik op de link en stem VNC lijst 2: eenmaal op een OR en eenmaal op een GC kandidaat. Je steunt hiermee tevens WoS want bij elke door de VNC binnengehaalde zetel doneren wij 100 euro.

Voor diegenen die al gestemd op de Ondernemingsraad en Groepscommissie hebben: alvast bedankt voor jullie steun! Jullie kunnen de stemoproep als onverstuurd beschouwen.

Bedankt namens de VNC!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA