Seizoenscontracten transavia.com

27 sep. 2013

Na het bekend worden van de AID contracten, de foutieve brieven en de nieuwe brieven die verstuurd zijn door transavia.com, merken wij dat er een hoop onrust is binnen het corps. Social media speelt daar ook een belangrijke rol in. Wij hebben de afgelopen dagen al veel vragen van jullie
Na het bekend worden van de AID contracten, de foutieve brieven en de nieuwe brieven die verstuurd zijn door transavia.com, merken wij dat er een hoop onrust is binnen het corps. Social media speelt daar ook een belangrijke rol in.

 

Wij hebben de afgelopen dagen al veel vragen van jullie ontvangen omtrent de contracten, maar wij hebben helaas ook al veel onjuistheden voorbij horen komen. De VNC heeft transavia.com reeds gewezen op het feit dat de senioriteitslijst leidend moet zijn wanneer er nieuwe contracten worden uitgedeeld. Neem contact op met je Unit Coach of met het sectiebestuur transavia.com via sectiebestuur.transavia.com@vnconline.nl als je vragen en/of opmerkingen hebt.

VNC houdt uiteraard vinger aan de pols omtrent bovenstaande en zal jullie op de hoogte houden via de bekende mediakanalen van de VNC.

Sectiebestuur transavia.com

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA