• home
  • Actueel
  • Save the date : 14 april VNC ledenvergadering transavia

Save the date : 14 april VNC ledenvergadering transavia

10 mrt. 2020
We nodigen jullie van harte uit voor de transavia ledenvergadering op dinsdag 14 april aanstaande van 14:00 - 16:30 uur. Een update over het lopende cao-overleg alsmede de (her)verkiezing van sectiebestuurder Angela Visser staan op de agenda en we sluiten af met een borrel.

De vergadering is op ons kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol Oost.

Cao-onderhandelingen
Half februari hebben we twee maal cao-overleg gevoerd met transavia en voor 24 maart staat een vervolg gepland. Tijdens de ledenvergadering op 14 april zullen we het lopende proces toelichten en is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen. Ook ontvangen we heel graag jullie input op cao-zaken.

(Her)verkiezing Angela Visser
Aangezien de termijn van Angela Visser als sectiebestuurder in april 2020 verloopt, is halverwege februari de vacature voor sectiebestuurder opengezet en naar jullie gecommuniceerd. Omdat er naast die van Angela geen andere aanmeldingen zijn binnengekomen, is zij de enige kandidaat. Tijdens de ledenvergadering kan er worden gestemd over een volgende bestuurstermijn. De VNC collega’s zijn blij met de inzet en betrokkenheid van Angela de afgelopen jaren en hopen op een positieve uitslag.

Borrel
Rond 16:30 uur sluiten we de bijeenkomst af met een kleine borrel. Wil je de vergadering bijwonen? Meld je dan even aan via een mail aan secretariaat@vnconline.nl onder vermelding van je naam en drielettercode.
We zien uit naar jullie komst op de ledenvergadering.

Namens het transavia sectiebestuur,
Antonie Kloots
vicevoorzitter transavia sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA