Sander Kok benoemd tot vicevoorzitter VNC

23 jul. 2013

Sander Kok is door het Algemeen Bestuur (AB) gekozen tot vicevoorzitter VNC. Hij is een enthousiast en kundig collega bestuurder en voorzitter van de transavia.com sectie. De VNC is zeer blij met deze benoeming en heeft alle vertrouwen in een prima voortzetting van de samenwerking met
Sander Kok is door het Algemeen Bestuur (AB) gekozen tot vicevoorzitter VNC. Hij is een enthousiast en kundig collega bestuurder en voorzitter van de transavia.com sectie. De VNC is zeer blij met deze benoeming en heeft alle vertrouwen in een prima voortzetting van de samenwerking met Sander.

De VNC is een bond voor al het cabinepersoneel en vertegenwoordigt dus cabinecollega's van KLM;  KLC; transavia.com en ArkeFly. Juist om de balans ook intern onze organisatie goed vast te houden is het heel goed dat er een Transaviaan de rol van vicevoorzitter VNC op zich neemt.

Sander (35 jaar) vliegt sinds maart 2005 bij transavia.com en is in 2010 gekozen als sectiebestuurslid en vanaf die datum is hij ook AB lid. Sinds 2011 is hij voorzitter van de transavia.com sectie bij de VNC en dat zal hij ook blijven. De collega bestuurders feliciteren Sander van harte en zien uit naar de samenwerking in zijn nieuwe rol!

Verdere invulling
Met het door Annette Groeneveld bekleden van haar rol als VNC voorzitter is haar oude functie als vicevoorzitter nu dus door Sander ingevuld. Volgende maand staat de invulling van Annette's andere oude functie als voorzitter KLM sectie op de agenda van de Ledenraad. Hiervoor staat Chris van Elswijk kandidaat en hij wordt hierin ten volle gesteund door zijn collega bestuurders. Mocht hij een meerderheid van stemmen krijgen in de LR van augustus dan is ook deze functie ingevuld.

Wat rest is de openstaande vacature van algemeen en secretaris van de KLM sectie. De vacature staat op de site en in het VNC magazine nummer 6. De invulling hiervan komt in de LR van september aan bod.

Voor alle duidelijkheid: de statuten schrijven voor dat een algemeen VNC voorzitter en een vicevoorzitter door het AB wordt benoemd. Voor de bestuursfuncties binnen de secties geldt dat leden bij meerderheid van stemmen tijdens een ledenvergadering kiezen.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA