• home
  • Actueel
  • Sander Kok benoemd tot Lid van Verdienste VNC

Sander Kok benoemd tot Lid van Verdienste VNC

23 jan. 2018
Vandaag is Sander Kok, afscheid nemend voorzitter van de VNC transavia sectie, door het algemeen bestuur benoemd tot Lid van Verdienste.

Sander vliegt sinds maart 2005 bij transavia en begon vervolgens zijn carrière bij de VNC in 2010. Na een uitvraag voor nieuwe bestuurders voor de transavia sectie werd hij gekozen en benoemd voor een termijn van vier jaar. Samen met de toenmalige voorzitster hield hij de sectie draaiende en na haar vertrek in 2011 nam hij het voorzitter-stokje over. Tijdens zijn voorzitterschap vertegenwoordigde Sander de VNC in een aantal werkgroepen en werden er meerdere cao’s afgesloten met transavia. In juli 2013 werd hij door het Algemeen Bestuur benoemd tot vicevoorzitter van de VNC. Een jaar later werd hij opnieuw gekozen en benoemd voor een termijn.

Teambelang
Sander staat onder zijn collega’s bekend als een teamspeler: sociaal, vriendelijk, authentiek en met een eigen stijl. Zijn doelgerichtheid en vasthoudendheid heeft in hoge mate bijgedragen aan goede onderhandelingsresultaten voor zijn transavia collega’s. Hij heeft zich altijd ingezet voor zowel het individu als het teambelang, hield voet bij stuk en durfde verder te kijken.

Na 7 jaar voor de VNC actief te zijn geweest, besloot Sander dit jaar zijn werkzaamheden voor onze vereniging te beëindigen. Hij blijft een VNC’er in hart en nieren maar wil het wat rustiger aan doen en zich meer richten op zijn privéleven. Om hem op gepaste wijze te bedanken voor zijn inzet heeft het algemeen bestuur besloten om Sander Kok te benoemen tot Lid van Verdienste van de VNC.
Wij feliciteren Sander met zijn eretitel van Lid van Verdienste en willen hem tevens hartelijk dankzeggen voor alles wat hij voor de VNC en de transavia sectie heeft betekend.

Bestuur VNC

Op de foto: Sander Kok krijgt de oorkonde van Lid van Verdienste uitgereikt door voorzitter Annette Groeneveld.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA