Samenwerking VNC en Oppas Madelief

1 dec. 2017
Goed nieuws voor collega’s met kleine kinderen: sinds kort krijgen VNC leden mooie kortingen bij oppas-centrale Madelief. Oppas Madelief is opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lydia Kok en via de website kan je bij hen heel gemakkelijk een gescreende, betrouwbare oppas boeken. Heb je last minute een oppas nodig? Dan kun je ook bellen, vaak kunnen ze het voor je regelen.

Korting
VNC-leden krijgen altijd 25% korting op de eenmalige oppas bemiddeling en betalen in plaats van €17,99 slechts €13,50* per oppas aanvraag. Hierbij schrijf je je in op www.oppasmadelief.nl  en koop je online een ‘Eénmalige oppas’. Bij betaling vul je dan de code VNC1 in en kun je eventueel contact opnemen met de desbetreffende citycoach als het een last minute boeking betreft. Mocht het onverhoopt niet lukken om een oppas te vinden dan ontvang je de gemaakte kosten retour.

Januari gratis oppasbemiddeling
Om de start van de samenwerking te vieren ontvangen VNC-leden de gehele komende maand januari gratis* oppasbemiddeling ter waarde van €14,99. Ook hiervoor schrijf je je in op de website, klikt op ‘Af en toe oppas’ en vult bij betaling de code VNC in. Hierna kun je de hele maand onbeperkt en gratis je oppas online boeken of bellen voor een last minute afspraak. Het komende jaar zullen nog meer van dit soort acties volgen, hou daarvoor onze berichtgeving in de gaten.

*Let op: De kortingen hebben uitsluitend betrekking op de service van het zoeken en boeken van een oppas, het uurloon van de oppas valt hier niet onder. De afspraken met VNC zijn geldig voor alle franchises door heel Nederland, meer informatie en de lijst met vestigingen is te vinden op de website van Oppas Madelief.

De VNC kijkt uit naar de samenwerking dit jonge en enthousiaste bedrijf en is benieuwd naar jullie ervaringen!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA