Samen sterk Alpe d'Huez op

27 mei 2013

Het is bijna zover: volgende week gaan de VNC'ers al lopend of fietsend de berg op! Op woensdag 5 en donderdag 6 juni zullen deze collega's een immens grote prestatie proberen te leveren voor het goede doel: Alpe d'HuZes. Deelnemers zullen daarmee zoveel mogelijk geld pogen binnen te
Het is bijna zover: volgende week gaan de VNC'ers al lopend of fietsend de berg op! Op woensdag 5 en donderdag 6 juni zullen deze collega's een immens grote prestatie proberen te leveren voor het goede doel: Alpe d'HuZes.

 

Deelnemers zullen daarmee zoveel mogelijk geld pogen binnen te halen om zo het onderzoek te ondersteunen naar die verschrikkelijke ziekte kanker. Ook zijn er vanuit de VNC vrijwilligers die de deelnemers op hun beurt zullen bijstaan.

Steunpunt
Dit jaar staat de VNC voor het eerst met een eigen steunpunt voor haar leden en anderen op de Alpe zelf. We staan drie dagen ongeveer ¾ boven op de berg bij Le Marmotte. Daar kan men bijkomen met een natje en een droogje en uiteraard alle andere steun die je nodig hebt voordat de laatste kilometers steil naar boven geklommen gaan worden. Je herkent de plek aan de VNC vlaggen en banners: alles in het teken van samen sterk.

Ben je deelnemer, vrijwilliger of gewoon VNC lid kom dan langs! Want daar doen wij het voor!

Tot ziens bij Alpe d'HuZes op de Alpe d'Huez!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA