• home
  • Actueel
  • Ruimte voor KLM’ers bij KLC: inschrijving detachering t/m 20 juni mogelijk

Ruimte voor KLM’ers bij KLC: inschrijving detachering t/m 20 juni mogelijk

16 jun. 2021
Bij KLC zijn extra cabinecollega’s nodig, wat weer ruimte schept voor detachering van 29 FTE* KLM CA’s (een- en tweebanders) en Pursers. Het gaat om een jaar vliegen bij KLC en vrijwillig inschrijven hiervoor kan tot en met 20 juni via MyKLM.

Ben je geïnteresseerd maar wil je meer weten? Morgen, donderdag 17 juni, organiseert KLM van 12.00 tot 13.00 uur een digitale informatiebijeenkomst (via Teams) waarbij je ook eventuele vragen beantwoord kan krijgen. Klik op de link in het bericht op de Newsapp om deel te nemen.
Meer details zoals voorbeeldroosters, een Q&A, de KLC-WRR en -daggeldregeling vind je op de KLM communicatie: MyKLM en de Newsapp.

KLM sectiebestuur

*FTE = fulltime equivalent, 1 voltijds werkende werknemer, omdat we relatief veel deeltijders hebben leidt dit in de praktijk tot een hoger aantal collega’s omdat er een verrekening van deeltijders inzit.

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA