• home
  • Actueel
  • Ruim 50% deelname aan KLM werkonderbreking van half uur

Ruim 50% deelname aan KLM werkonderbreking van half uur

3 nov. 2016

Met ruim 50% deelnemers aan de werkonderbrekingen van 30 minuten vandaag (donderdag 3 november) is duidelijk dat het hoge percentage deelnemers aan de acties zich voortzet. Het was voor het merendeel van deze collega's met pijn in het hart of een knoop in de maag, maar overtuigd van de noodzaak. Niet omdat het kan, maar omdat het moet voor een eerlijke start van de onderhandelingen, was een veelgehoorde reactie.
Morgen - vrijdag 4 november - start de werkonderbreking van 40 minuten om 05.00 uur tot 23.00 uur. Eerder hebben jullie alle informatie hieromtrent ontvangen. Het enige dat wij overigens van KLM hebben ontvangen is een dagvaarding voor een kort geding, dat dient morgen (vrijdag 4-11) om 11 uur in de rechtbank van Haarlem. 

Bedankt voor jullie steun vandaag en voor degenen die nog gaan vliegen: doe massaal mee! 

KLM sectiebestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA