• home
  • Actueel
  • Rond de 30 % heeft gestemd, doe ook mee en stem VNC!

Rond de 30 % heeft gestemd, doe ook mee en stem VNC!

12 apr. 2022
Nog geen 30%: dat is voorlopig de tussenstand van het aantal cabinecollega’s dat hun stem heeft laten gelden voor de GC- en OR-verkiezingen. Als je wilt dat de kandidaten de komende 3 jaar zich met hart voor jullie hard maken, stem dan ook!

                                         
Met jouw stem aan hen gaan zij vol voor jou, om zaken te verbeteren of goed te behouden! Alle KLC en KLM 💙 cabinecollega’s kunnen stemmen - dus ook niet VNC leden of leden van andere bonden. Tot en met donderdag 21 april kun jouw stem laten horen.
Doe mee - stem VNC lijst 2.

Voor alle helderheid: de tussentijdse percentages ontvangen we via de organisator van de verkiezingen en geven ons geen inzicht op welke partijen/kandidaten er is gestemd.

Bedankt alvast voor je support als je hebt gestemd! Namens de kandidaten,
KLC en KLM bestuurders


Stem op jouw VNC GC & OR kandidaten
Alle KLM 💙 cabinecollega’s kunnen op de VNC toppers stemmen - dus ook niet VNC leden of leden van andere bonden. 1 x een Ondernemingsraad kandidaat en 1 x een Groepscommissie kandidaat aanvinken  ✔️ ✔️via de stem link 🗳 die je van Webelect in je KLM e-mail hebt ontvangen. Voor KLC 💙 cabinepersoneel gaat het om jouw stem ✅ voor de OR. Een stevige medezeggenschap kies jij zelf! 👈🏾 Gebruik jouw stem ✅om onze ijzersterke 👊🏿 KLM of KLC GC & OR kandidaten een stem te geven. Met veel kiezers staan we 💪 sterker om de belangen van het hele cabinekorps te behartigen!
Doe mee - stem VNC lijst twee 2️⃣.
Geen Webelect stemlink?
Check je spambox en als je daarin ook niets hebt, mail dan naar orverkiezingen@klm.com.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA