• home
  • Actueel
  • Rond de 30 % heeft gestemd, doe ook mee en stem VNC!

Rond de 30 % heeft gestemd, doe ook mee en stem VNC!

12 apr. 2022
Nog geen 30%: dat is voorlopig de tussenstand van het aantal cabinecollega’s dat hun stem heeft laten gelden voor de GC- en OR-verkiezingen. Als je wilt dat de kandidaten de komende 3 jaar zich met hart voor jullie hard maken, stem dan ook! ?

                                         
Met jouw stem aan hen gaan zij vol voor jou, om zaken te verbeteren of goed te behouden! Alle KLC en KLM ? cabinecollega’s kunnen stemmen - dus ook niet VNC leden of leden van andere bonden. Tot en met donderdag 21 april kun jouw stem laten horen.
Doe mee - stem VNC lijst 2.

Voor alle helderheid: de tussentijdse percentages ontvangen we via de organisator van de verkiezingen en geven ons geen inzicht op welke partijen/kandidaten er is gestemd.

Bedankt alvast voor je support als je hebt gestemd! Namens de kandidaten,
KLC en KLM bestuurders


Stem op jouw VNC GC & OR kandidaten
Alle KLM ? cabinecollega’s kunnen op de VNC toppers stemmen - dus ook niet VNC leden of leden van andere bonden. 1 x een Ondernemingsraad kandidaat en 1 x een Groepscommissie kandidaat aanvinken  ?? ??via de stem link ? die je van Webelect in je KLM e-mail hebt ontvangen. Voor KLC ? cabinepersoneel gaat het om jouw stem ? voor de OR. Een stevige medezeggenschap kies jij zelf! ?? Gebruik jouw stem ?om onze ijzersterke ?? KLM of KLC GC & OR kandidaten een stem te geven. Met veel kiezers staan we ? sterker om de belangen van het hele cabinekorps te behartigen!
Doe mee - stem VNC lijst twee 2??.
Geen Webelect stemlink?
Check je spambox en als je daarin ook niets hebt, mail dan naar orverkiezingen@klm.com.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA