• home
  • Actueel
  • Ron Sneijder benoemd tot Lid van Verdienste VNC

Ron Sneijder benoemd tot Lid van Verdienste VNC

19 okt. 2021
Bestuurslid en voorzitter van de VNC easyJet-sectie Ron Sneijder is vandaag benoemd tot VNC Lid van Verdienste. Een blij verraste Ron kreeg na de Algemeen Bestuursvergadering de onderscheiding met behorende speld en een oorkonde uitgereikt. Ron, enorm bedankt voor jouw professionele en gedreven inzet!

De benoeming dankt Ron mede aan zijn stevige inzet voor de oprichting van en sterke belangenbehartiging voor onze easyJet sectie. Dat deze sectie het erg goed doet, blijkt wel uit het uitzonderlijk hoge percentage van 97% van de easyJet cabinecollega’s dat VNC lid is.

Doelgericht en vastberaden
Ron werd in 2017 na oprichting van ‘zijn’ sectie direct gekozen tot voorzitter. Een rol die hij doelgericht, vastberaden en met overgave uitvoert. Samen met vicevoorzitter Farah van Keeken en actief kaderlid Dino Brunst heeft hij gezorgd voor een sterke VNC vertegenwoordiging waar we trots op zijn en op blijven voortbouwen.

Ron neemt binnenkort afscheid van ons als bestuurslid en gaat een mooie uitdaging aan in een managementfunctie bij easyJet. In de ledenvergadering van vanmiddag is Farah als opvolger van Ron gekozen tot voorzitter easyJet sectie. Farah van harte en succes!

VNC collega-bestuurders en medewerkers

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA