Rob Koster Lid van Verdienste VNC!

2 dec. 2015

Vandaag is actief en zeer betrokken VNC’er Rob Koster door ons benoemd tot Lid van Verdienste. Rob behartigt de belangen van zijn KLM cabinecollega’s met verve op bijvoorbeeld het ingewikkelde maar o zo belangrijke pensioendossier.
Tijdens pensioenonderhandelingen kunnen we veelvuldig een beroep doen op onze ‘denktank pensioenen’ en zijn expertise. Bovendien is Rob altijd bereid om zaken grondig uit te zoeken, is hij accuraat, onverschrokken en een overtuigende spreker.

Rob is al jarenlang Ledenraadslid, waarvan hij enkele jaren als voorzitter van het Bestuur Ledenraad functioneerde. In de Ledenraad stapt hij zeer regelmatig naar de microfoon om zijn kennis en/of mening op een verhelderende manier te delen. Met humor en zijn soms typerende tikje sarcastische toon weet hij menigeen te boeien en te overtuigen.

We zijn Rob erg dankbaar voor zijn kundige inzet voor de VNC op belangrijke cabinezaken en feliciteren hem met zijn benoeming tot Lid van Verdienste!

Dankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van leden door leden staat de VNC samen sterk!

Algemeen Bestuur VNC

 

Foto: De oorkonde en bijbehorende speld worden aan Rob uitgereikt door VNC voorzitter Annette Groeneveld

 

Geen lid maar wel cabinecollega en meelezer van onze berichten? Doe echt mee en heb invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Dat kan als je VNC lid wordt! Wij staan voor onze duizenden leden, en ook jij kan daar bij horen. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat zal in deze moeilijke tijden nodig zijn. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via het aanmeldformulier of mail: secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA