• home
  • Actueel
  • Richtlijnen voor heldere reacties op Transavia roosters

Richtlijnen voor heldere reacties op Transavia roosters

22 dec. 2021
Sinds de publicatie van het decemberrooster ontvangen we erg veel reacties over de kwaliteit van het Kerst-rooster. Deze trend zet zich voort met het januari-rooster, dat 16 december is gepubliceerd. De VNC wil hierover het gesprek aangaan met Transavia en daarvoor is het essentieel dat we heldere en complete feedback van leden krijgen.

Omdat we vermoeden dat de stroom meldingen over de tewerkstelling voorlopig zal aanhouden, vragen we jullie om de roosters goed leesbaar en compleet bij ons aan te leveren. Als je de volgende richtlijnen hanteert, kunnen wij er goed mee uit de voeten:

1.
Maak een screenshot van het complete rooster (28 dagen) vanuit CRP, dan zijn alle data, aan- en
afmeldtijden en bestemmingen goed leesbaar;
2.
Stuur het screenshot van je rooster in een bijlage op ware grootte (niet verkleinen!);

Op deze manier kunnen we jullie sneller en effectiever van een reactie voorzien en hebben wij werkbaar materiaal voor overleg met Transavia. Alvast bedankt voor jullie betrokkenheid.

Met vriendelijke groet,

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA