• home
  • Actueel
  • Renate Nagtegaal unaniem gekozen als bestuurslid ArkeFly-sectie

Renate Nagtegaal unaniem gekozen als bestuurslid ArkeFly-sectie

27 nov. 2013

Aspirant bestuurslid Renate Nagtegaal is afgelopen vrijdag tijdens de eerste ArkeFly Ledenvergadering unaniem gekozen als officieel VNC bestuurslid!
Aspirant bestuurslid Renate Nagtegaal is afgelopen vrijdag tijdens de eerste ArkeFly Ledenvergadering unaniem gekozen als officieel VNC bestuurslid! Renate werd daarbij in de bloemetjes gezet en haar medebestuurders uit de secties van KLM, KLC en transavia.com feliciteren haar van harte.


Tijdens de vergadering hebben de ArkeFly leden kennis gemaakt met onder andere VNC woordvoerder Victor Kloos en andere vliegende collega's die - zoals ondergetekende - als bestuurders zijn verbonden aan de Vakbond van Nederlands Cabinepersoneel. Vervolgens werd de stand van zaken gedeeld over de huidige verhouding tussen ArkeFly en de VNC en over de contributieheffing. Tot slot was er de verkiezing en aansluitend de benoeming van Renate.

Visie Renate
Renate zelf licht bij deze kort haar visie toe: "Ik zie een taak voor mij weggelegd om als afgevaardigde van de cabineleden samen met de VNC en ArkeFly tot een langdurige en goede samenwerking te komen.  Als teamspeler zal bij mij het collectief centraal staan. Ik sta open voor alle initiatieven en opmerkingen vanuit de leden die ervoor zorgen dat we als team tot mooie resultaten mogen komen."

Meer in aankomend Magazine
In het aankomend Magazine gaan we uitgebreider in op bovenstaande zaken. Wel willen we als VNC benadrukken dat we samen met Renate er alles aan doen om voor jullie tot een bevredigend resultaat te komen.

Mocht jij ook interesse hebben om bijdragen te leveren aan een sterke sectie? Kijk dan op vnconline.nl. onder het kopje ArkeFly. Heb je vragen, adviezen of wil je zaken delen met de VNC? Mail dan naar sectiebestuur.arkefly@vnconline.nl 

Ingrid Brama
sectiecoördinator ArkeFly

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA