• home
  • Actueel
  • Renate Nagtegaal nieuw aspirant bestuurslid Arkefly

Renate Nagtegaal nieuw aspirant bestuurslid Arkefly

12 jul. 2013

Zoals we jullie eerder berichtte hadden we een gesprek gepland met een ArkeFly collega die zich had gemeld voor onze vacature ArkeFly sectiebestuurslid. Inmiddels heeft het gesprek met Renate Nagtegaal plaatsgevonden en dat is heel positief verlopen van beide kanten. Renate is daarom
Zoals we jullie eerder berichtte hadden we een gesprek gepland met een ArkeFly collega die zich had gemeld voor onze vacature ArkeFly sectiebestuurslid. Inmiddels heeft het gesprek met Renate Nagtegaal plaatsgevonden en dat is heel positief verlopen van beide kanten.

Renate is daarom gevraagd als aspirant bestuurslid VNC en ze heeft volmondig ja gezegd! Ons ArkeFly team heeft nu naast Luc Baert versterking gekregen en daar zijn we zeer blij mee.

Luc Baert en Renate Nagtegaal

De volgende stap is het plannen van een ArkeFly ledenvergadering waarin beide aspirant bestuursleden officieel gekozen kunnen worden. Zodra we een datum hebben geprikt, ontvangen jullie een uitnodiging inclusief agendapunten en meer benodigde informatie.

Mocht jij ook interesse hebben om bijdragen te leveren aan een sterke sectie? Kijk dan op vnconline.nl. onder het kopje ArkeFly. Heb je vragen, adviezen of wil je zaken delen met de VNC? Mail dan naar sectiebestuur.arkefly@vnconline.nl 

Ingrid Brama,
Algemeen Bestuurslid en coördinator ArkeFly sectie

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA