• home
  • Actueel
  • Renate Nagtegaal benoemd tot Lid van Verdienste VNC

Renate Nagtegaal benoemd tot Lid van Verdienste VNC

19 sep. 2018
Collega Renate Nagtegaal, afscheidnemend bestuurslid van de TUIfly sectie, is benoemd tot Lid van Verdienste. Het Algemeen Bestuur van de VNC heeft daartoe besloten omdat Renate zich ruim 5 jaar tot het uiterste heeft ingespannen voor haar achterban.

Zij deed er alles aan om de VNC als arbeidsvoorwaardelijk partner aan tafel te krijgen bij TUIfly met als doel een cao af te spreken voor haar cabinecollega’s. Uiteindelijk helaas zonder resultaat maar aan haar tomeloze inzet, volharding en betrokkenheid heeft het zeker niet gelegen: en dat allemaal in haar eigen vrije tijd. Renate bleef ondanks behoorlijke tegenstand doorvechten en daar zijn we enorm trots op en dankbaar voor.

Professioneel en met hart voor haar collega’s
Renate is purser en begon haar vliegende carrière bij TUIfly in 2005, in 2013 werd ze bestuurslid bij de VNC. Ondanks het feit dat TUIfly de VNC niet wenste te erkennen als onderhandelingspartner, wist zij veel collega’s te overtuigen van de meerwaarde van (geassocieerd) lidmaatschap van de VNC en bleef zij op professionele wijze hun belangen behartigen.

Eretitel dik verdiend
Renate heeft duidelijk hart voor haar collega’s en hart voor de VNC maar kreeg ondanks haar doorzettingsvermogen en vechtlust geen voet aan de grond en moest uiteindelijk opgeven. De teleurstelling was uiteraard groot, maar het VNC bestuur is en blijft van mening dat zij van enorme betekenis is geweest en heeft daarom besloten om haar tot Lid van Verdienste te benoemen.

Wij feliciteren Renate van harte met deze eretitel, hij is dubbel en dwars verdiend. Wij bedanken je voor alles en wensen je alle goeds voor de toekomst en denken graag terug aan je humor, vrolijke charme en zeker ook je bevlogenheid.

VNC bestuur en medewerkers

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA