• home
  • Actueel
  • Reminder voor Transavia ledenbijeenkomsten 5 juli, 12 juli en 14 juli

Reminder voor Transavia ledenbijeenkomsten 5 juli, 12 juli en 14 juli

28 jun. 2022
De digitale stemming over de Transavia cao voor cabinepersoneel gaat op donderdag 14 juli open voor onze leden. Dat is in aansluiting op de digitale infosessies en de fysieke vergaderingen voor leden op ons VNC-kantoor, waarin we een toelichting en antwoorden geven op eventuele vragen inzake dit belangrijke topic.

Alle VNC-leden zullen op 14 juli vanaf 13.00 uur (na einde laatste ledenvergadering) een stemlink ontvangen van Inkesta. Dit bedrijf is door de VNC ingeschakeld om de onafhankelijkheid en anonimiteit van de stemming te waarborgen. Die stemlink is tot uiterlijk maandag 18 juli 13.00 uur geldig. De uitslag van deze stemming zal vervolgens zo snel als mogelijk volgen.

Ledenbijeenkomsten vooraf aan digitale stemming
We sturen jullie nogmaals de uitnodiging voor de 2e digitale infosessie van dinsdag 5 juli en de fysieke ledenvergaderingen van 12 en 14 juli. Graag doorlopen wij met onze leden ons principe akkoord.

Fysieke en online sessies
Aangezien we vanuit leden verzoeken voor fysieke ledenvergaderingen ontvangen, willen we jullie in de breedste vorm bedienen en van informatie voorzien. We hebben nog 1 digitale infosessie en 2 fysieke ledenvergaderingen over het principe akkoord 2022 – 2023 op de agenda staan.
 
Doe mee en sluit aan
Aanmelden voor de 2e infosessie en de ledenvergaderingen kan middels dit formulier. Leden die zich voor aanstaande vrijdag aanmelden voor de 2e infosessie, ontvangen voor het weekend de link voor de Teams-sessie. Leden die zich later aanmelden, ontvangen dinsdag 5 juli rond het middaguur de link.
 
Wij kijken er naar uit jullie te zien/spreken!
Voor vragen zijn we uiteraard ook bereikbaar via de mail: sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Lauren Klaassen en Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA