• home
  • Actueel
  • Reminder VNC vacature: Word jij onze sectiebestuurder Transavia?

Reminder VNC vacature: Word jij onze sectiebestuurder Transavia?

25 aug. 2021
We zijn voor de Transavia sectie op zoek naar een nieuwe bestuurder. Angela Visser wil namelijk na jarenlange belangenbehartiging van haar cabinecollega’s graag het bestuurdersstokje overdragen. Direct kandidaat stellen of meer informatie? Bel ons gerust want we staan je graag te woord: 020 5020480 of mail secretariaat@vnconline.nl.

Als bestuurslid is jouw individuele bijdrage van belang maar ben je eveneens een teamspeler. Als jouw handelswijze energiek, mensgericht en doortastend is, ben jij onze kandidaat!

Wat zoeken wij:
Een Transavia cabine- en VNC-lid met onderstaande kwaliteiten:
● goed kunnen analyseren van situaties, problemen of vraagstukken;
● stevige vaardigheden qua (interpersoonlijke) communicatie en relatievorming;
● leergierig en gedreven;
● strategisch denken en handelen;
● snel kunnen schakelen;
● team speler.

Wat bieden wij:
● een uitdagende en interessante functie waarbij je veel kunt leren en ervaring opbouwen;
● werken in een enthousiast en kundig team met ondersteuning van ervaren VNC-collega’s; Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze leden en al doende leert men.  
● vergoedingen ter compensatie van vliegdagen zullen in overleg met jou worden gefaciliteerd.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten dien je je schriftelijk bij ons kandidaat te stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de volgende zaken de VNC te doen toekomen:
de bereidverklaring (volledig ingevuld!)
• jouw CV
• een brief met je motivatie
• 12 handtekeningen van VNC leden van de Transavia- sectie die jouw kandidatuur ondersteunen, tenzij je door het bestuur wordt voorgedragen.
• een (digitale) pasfoto mag worden meegezonden.

Het totaalpakket moet voor vrijdag 10 september 2021 bij de VNC binnen zijn. Mail alles (bereidverklaring, CV, motivatiebrief, indien van toepassing de 12 handtekeningen van Transavia VNC-leden en mogelijk een pasfoto) naar secretariaat@vnconline.nl. Afgeven of via de post sturen is tevens mogelijk: Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC, t.n.v. sectiebestuur Transavia, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost.

Bij geschiktheid zullen kandidaten worden voorgedragen en wordt er uiteindelijk door de leden van de betreffende sectie gestemd over de invulling van deze vacature.

VNC bestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA