• home
  • Actueel
  • Reminder: VNC vacature KLM sectiebestuurslid

Reminder: VNC vacature KLM sectiebestuurslid

1 jul. 2020
In augustus 2020 verloopt de statutaire zittingstermijn van Carolina Bouwer, KLM bestuurslid en algemeen secretaris VNC. Zij stelt zich opnieuw verkiesbaar maar er is formeel een vacature die uiteraard ook open staat voor andere VNC leden van de KLM sectie. Tot 13 juli kun je je kandidaat stellen.

De kandidaten zullen bij geschiktheid worden voorgedragen in de KLM Ledenraad van 6 augustus aanstaande, waar wordt gestemd over de invulling van deze vacature.

Teamwerk vliegende collega’s
Een gekozen bestuurslid dient een termijn van vier jaar waarin je in een team van vliegende collega's werkt, ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel, onderhandel je in verschillende overleggen over cabinezaken die ons allen raken. De verwachting is dan ook dat je stevig opkomt voor de belangen van de VNC-leden en kennis van de cao hebt. Interesse in deze functie? Geef het aan via een mail aan secretariaat@vnconline.nl zodat we jou van meer specifieke informatie kunnen voorzien.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door:
• de bereidverklaring klik hier (volledig ingevuld!)
• een CV
• een brief met je motivatie
• een (digitale) pasfoto
• 12 handtekeningen van VNC leden van de KLM-sectie die jouw kandidatuur ondersteunen
bij de VNC te doen toekomen.

Je kunt de benodigde zaken mailen naar secretariaat@vnconline.nl of afgeven of via de post doen toekomen: Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost.

Totaalpakket
Het totaalpakket voor een geldige kandidaatstelling (de bereidverklaring, CV, motivatiebrief (digitale) pasfoto en 12 handtekeningen van KLM VNC-leden ter ondersteuning) dienen voor maandag 13 juli 2020 bij de VNC binnen te zijn.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA