• home
  • Actueel
  • Reminder: VNC vacature: KLM sectiebestuurslid

Reminder: VNC vacature: KLM sectiebestuurslid

2 jul. 2019
In september 2019 verloopt de statutaire zittingstermijn van Chris van Elswijk, KLM bestuurslid en voorzitter van die VNC sectie. Chris zal zich opnieuw verkiesbaar stellen maar de vacature staat uiteraard ook open voor andere VNC-leden.

De kandidaten zullen bij geschiktheid worden voorgedragen in de KLM Ledenraad van 5 september aanstaande, waar wordt gestemd over de uiteindelijke invulling van deze vacature.

Teamwerk vliegende collega’s
Een gekozen bestuurslid dient een termijn van vier jaar en in die periode werk je in een team van vliegende collega's, ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel, onderhandel je in verschillende overleggen over cabinezaken die ons allen raken. De verwachting is dan ook dat je stevig opkomt voor de belangen van de VNC-leden en veelzijdige kennis van de cao hebt. Interesse in deze functie? Geef het aan via secretariaat@vnconline.nl zodat we jou van meer specifieke informatie kunnen voorzien.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door:
• de bereidverklaring (volledig ingevuld!)
• een CV
• een brief met je motivatie
• een (digitale) pasfoto
• 12 handtekeningen van VNC leden van de KLM-sectie die jouw kandidatuur ondersteunen
bij de VNC te doen toekomen.

Je kunt de benodigde zaken digitaal naar secretariaat@vnconline.nl zenden of in papierwerk afgeven of via de post doen toekomen: Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost.

Reacties voor 14 augustus
Het totaalpakket voor een geldige kandidaatstelling (de bereidverklaring, CV, motivatiebrief (digitale) pasfoto en 12 handtekeningen van KLM VNC-leden ter ondersteuning) moeten voor woensdag 14 augustus 2019 bij de VNC binnen zijn.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA