• home
  • Actueel
  • Reminder: VNC vacature KLM sectiebestuurslid

Reminder: VNC vacature KLM sectiebestuurslid

4 mei 2017

We hebben het al eerder gecommuniceerd maar bij deze een herinnering: kandidaat stellen als KLM sectiebestuurslid kan tot 11 mei.
Per juni 2017 verloopt de statutaire zittingstermijn van Annette Groeneveld, KLM sectiebestuurslid en voorzitter VNC. Annette stelt zich opnieuw verkiesbaar maar de vacature van sectiebestuurslid staat uiteraard ook open voor eventuele andere kandidaten.

De KLM Ledenraad zal tijdens de Ledenraadsvergadering van donderdag 1 juni aanstaande stemmen over de invulling van deze vacature.

Teamwerk vliegende collega’s
 Onze statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Je werkt in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel, ben je nauw betrokken bij zaken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, vliegveiligheid en de vertegenwoordiging van VNC-leden op zowel nationaal als Europees niveau.

Heb je interesse in deze functie, dan kun je meer informatie opvragen bij ons via secretariaat@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
 Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (volledig ingevuld!) samen met een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto bij de VNC te bezorgen. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de KLM-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.
 Je kunt de bijgevoegde digitale bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl.

Je kunt het ook via de post verzenden of afgeven: De VNC, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol Oost. Het totaalpakket voor een geldige kandidaatstelling (de bereidverklaring, CV, motivatiebrief (digitale) pasfoto en 12 handtekeningen van KLM VNC leden ter ondersteuning) moeten voor 11 mei 2017 bij de VNC binnen zijn.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA