• home
  • Actueel
  • Reminder: VNC Vacature: KLC Sectiebestuurder

Reminder: VNC Vacature: KLC Sectiebestuurder

10 mei 2022
De KLC Sectie zal worden uitgebreid en is op zoek naar een derde Sectiebestuurder.
Hecht jij waarde aan goede arbeidsvoorwaarden voor je collega’s en wil jij je hiervoor hard maken? Stel je kandidaat!

Wie zoeken we
Samen met KLC Sectiebestuurders Cas Voskuyl en Luc van der Eijk zul je werken in een in een team van vliegende collega’s uit andere Secties, dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar en andere specialisten. Los van het afsluiten van een cao voor KLC cabinepersoneel ben je in deze functie nauw betrokken bij arbeidsvoorwaardelijke zaken en collectieve- en individuele belangenbehartiging, houd je regelmatig vergaderingen en pakt zaken proactief op. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de algemene vertegenwoordiging van VNC-leden.

Gezochte kwaliteiten
Als teamlid is jouw individuele bijdrage eveneens van belang, kortom: je bent een teamspeler met een sterke eigen identiteit. Je kunt bovendien strategisch denken, handelen en snel schakelen. Het is belangrijk dat je een situatie, probleem of vraagstuk feitelijk kunt analyseren en vaardigheden op het gebied van interpersoonlijke communicatie en relatievorming zijn een pre. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail dan naar sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
Vanuit de VNC zal Jeffrey Ouwehand worden voorgedragen als voorkeurskandidaat. Dat wil echter niet zeggen dat er geen andere kandidaten in aanmerking kunnen komen, onze leden maken uiteindelijk de keuze!
Heb je interesse in de functie dan dien je je schriftelijk bij ons kandidaat te stellen en te verklaren dat je bij benoeming bereid bent voor 4 jaar een bestuursfunctie te aanvaarden.
Dat doe je door deze bereidverklaring  (volledig ingevuld) samen met jouw CV, een motivatiebrief en bij voorkeur een (digitale) pasfoto te mailen naar secretariaat@vnconline.nl.  Daarnaast behoren ten minste 12 VNC leden van de KLC Sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen. Dit totaalpakket dient uiterlijk maandag 23 mei 2022 vóór 17.00 uur bij de VNC binnen te zijn.

Digitale KLC Sectievergadering
Op 16 juni 2022 wordt van 09:30-11:00 uur een digitale KLC Sectievergadering gehouden, waar onder andere de stemming voor de KLC Sectiebestuurder op de agenda staat. Ook wordt er een update over lopende zaken binnen de KLC Sectie gegeven en is er uiteraard ruimte voor vragen en opmerkingen. Aanmelden voor de Sectievergadering kan via deze link . We zien er naar uit om jullie dan te zien/spreken!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA