• home
  • Actueel
  • Reminder: vacatures VNC sectiebestuursleden transavia

Reminder: vacatures VNC sectiebestuursleden transavia

17 feb. 2017

De statutaire zittingstermijnen van zowel Angela Visser en Beatrijs Wijtvliet, bestuursleden VNC transavia-sectie, lopen in april 2017 af. Hoewel zij zich herkiesbaar kunnen stellen betekent dit dat er officieel twee vacatures zijn.
De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Tijdens de VNC ledenvergaderingen van de transavia-sectie op maandag 10 april en dinsdag 11 april 2017 zal worden gestemd over de invulling van deze vacatures. De kandidaat-bestuursleden zullen zich met een korte introductie en hun motivatie aan de aanwezigen voorstellen. Door middel van een stemming kan de verkiezing worden gerealiseerd. De rest van de agenda zullen we jullie te zijner tijd toesturen.

Interesse?
Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega’s dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Als sectiebestuurder informeer en beantwoord je vragen van leden over cao gerelateerde zaken. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen bij ons via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (klik hier) volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC.

We hebben ook een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl.

De benodigde documenten dienen voor 1 maart 2017 bij de VNC binnen te zijn.

Sectiebestuur transaviaLees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA