• home
  • Actueel
  • Reminder: Vacature VNC sectiebestuurder transavia.com

Reminder: Vacature VNC sectiebestuurder transavia.com

8 sep. 2014
Je hebt de vacature voor VNC sectiebestuurder transavia.com al eerder voorbij zien komen maar we wijzen jullie er nogmaals op dat deze formeel openstaat.

Huidig bestuurslid Sander Kok stelt zich weliswaar herkiesbaar na zijn eerste termijn, maar mochten andere geschikte kandidaten zich melden dan zijn zij welkom. Kandidaat stellen kan tot uiterlijk 19 september.

Hoe doe je dat?
 Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent om een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. Verder hebben wij een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de transavia.com sectie jouw kandidatuur met hun handtekening te ondersteunen. Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl. Eventueel kun je ook alles hardcopy inleveren bij het VNC postvak op het Bemanningencentrum of langs brengen/opsturen naar VNC, Stationsplein 406 te Schiphol Oost.

Ledenvergaderingen oktober
 De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Op maandag 13, woensdag 15 en vrijdag 17 oktober zijn er ledenvergaderingen op het VNC kantoor waarin jullie kunnen stemmen over de invulling van deze vacature. Die beginnen om 13.00 uur en je bent van harte welkom, een officiële uitnodiging volgt nog.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met ons secretariaat.

transavia.com sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA